Chřest neboli špargl, jak se mu také hovorově říká, je jedním z prvních druhů jarní zeleniny.
A nějak si nedokážu představit jaro bez této úžasně lahodné omelety s chřestem. Pokud nevíte, o čem mluvím, pak vám radím vyzkoušet tento recept ;) ok?
Postup přípravy:Vaječnou směs stáhneme od okrajů pánve ke středu, pánev přitom držíme mírně šikmo, aby tekutina stékala k okraji. Postup opakujeme, dokud omeleta všude lehce neztuhne.
Poté necháme omeletu na spodní straně lehce opéct. Po půlminutě pánev odstavíme, na polovinu omelety položíme chřest a pomocí stěrky nebo špachtle přehneme vrchní část směrem ke středu.Dobrou chuť!
Kolagenový komplex s nedenaturovaným kolagenem prospěšný pro vaše klouby
1 299,00 Kč
990,00 Kč
-23%
Komplex bakterií mléčného kvašení, určen pro ústní hygienu
1 299,00 Kč
1 049,00 Kč
-19%